Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів - Горішній, Павло Олегович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2021)
На основі біомодифікованої колагеновмісної сировини розроблено білковий збагачувач до складу якого входять попередньо підготовлені та подрібнені на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм субпродукти, які оброблені активізованим бактеріальним концентратом в кількості 8-10% від загальної маси. On the basis of biomodified collagen-containing raw materials, a protein concentrate has been developed, which includes pre-prepared and ground by-products with a grid hole diameter of 2-3 mm, which are treated with an activated bacterial concentrate in the amount of 8-10% of the total mass.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; recipes of chopped semi-finished products; рецептури посічених напівфабрикатів; збалансування хімічного складу напівфабрикатів; збагачення мікронутрієнтами; balancing the chemical composition of semi-finished products; enrichment with micronutrients