Горішній, Павло ОлеговичТопчій, Оксана АнатоліївнаПасічний, Василь Миколайович2023-04-072023-04-072021Горішній, П. О. Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів / П. О. Горішній, О. А. Топчій, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 265https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39923На основі біомодифікованої колагеновмісної сировини розроблено білковий збагачувач до складу якого входять попередньо підготовлені та подрібнені на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм субпродукти, які оброблені активізованим бактеріальним концентратом в кількості 8-10% від загальної маси. On the basis of biomodified collagen-containing raw materials, a protein concentrate has been developed, which includes pre-prepared and ground by-products with a grid hole diameter of 2-3 mm, which are treated with an activated bacterial concentrate in the amount of 8-10% of the total mass.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівrecipes of chopped semi-finished productsрецептури посічених напівфабрикатівзбалансування хімічного складу напівфабрикатівзбагачення мікронутрієнтамиbalancing the chemical composition of semi-finished productsenrichment with micronutrientsВикористання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатівThesis