Попова, Інна ВадимівнаЛезенко, Галина ОлександрівнаХомічак, Любомир МихайловичМірошник, Володимир Олександрович2012-09-182012-09-182007Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти / І. В. Попова, Г. О. Лезенко, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Цукор України. - Київ, 2007. - № 3 (52). - С. 30–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2686Встановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.The optimum process conditions obtaining fructose-inuloolihosaharyds products designed flowsheet processing fresh roots and dried chicory powder.otherінулінфруктозафруктанишвидкість гідролізукінетика гідролізулимонна кислотаіnulinfructosefruktansrate of hydrolysiskinetics of hydrolysiscitric acidкафедра харчової хіміїкафедра технології цукру і підготовки водиОдержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислотиArticle