Рашевська, Тамара ОлексіївнаІванов, Сергій Віталійович2013-12-242013-12-242012Рашевська, Т. О. Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція. - Київ, 2012. - С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12472Розроблено вершкове масло з рослинними добавками функцыонального призначення ідосліджено його наноструктуру. A new type of butter was created. Butter nanostructure was studied.uk-UKвершкове маслонаноструктурафункціональні продуктиbutternanostructurefunctional foodкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівНаноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавкамиThesis