Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками - Рашевська, Тамара Олексіївна; Іванов, Сергій Віталійович (My University, 2012)
Розроблено вершкове масло з рослинними добавками функціонального призначення і досліджено його наноструктуру.
Keywords: вершкове масло збагачене; наноструктура; рослинні харчові добавки; butter; nanostructure; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів