Погожих, Микола ІвановичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичМаксименко, Анна Євгенівна2013-04-262013-04-262013Дослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванні / М. І. Погожих, В. В. Євлаш та ін. // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 143-147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7682Досліджено функціональні числа, органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники небезпечності сушеного м’яса та порошків з нього під час зберігання. Study of functional numbers, organoleptic properties, sorption characteristics and microbiological indicators of dangers and dried meat powders with him during storage.otherсушене м’ясопорошки з м’ясаякістьзберіганняпакуванняорганолептичні характеристикисорбційні властивостіфункціональні числамікробіологічні показникиdried meatmeat powderqualitystoragepackagingorganoleptic characteristicssorption propertiesfunctional numbersmicrobiological parametersкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиДослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванніArticle