Перспективи використання м’яса диких тварин - Лозинський, Іван Романович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2013)
Визначено перспективи використання м’яса диких тварин для виробництва делікатесних продуктів. Were identified prospects of meat of wild animals for the production of delicious products.
Keywords: м'ясо диких тварин; делікатесні вироби; meat of wild animals; delicatessen products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів