Лозинський, Іван РомановичСтрашинський, Ігор Мирославович2013-11-082013-11-082013Лозинський, І. Р. Перспективи використання м’яса диких тварин / І. Р. Лозинський, І. М. Страшинський // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 356-357.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11133Визначено перспективи використання м’яса диких тварин для виробництва делікатесних продуктів. Were identified prospects of meat of wild animals for the production of delicious products.otherм'ясо диких тваринделікатесні виробиmeat of wild animalsdelicatessen productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання м’яса диких тваринOther