Комарницький, Роман ВікторовичГубеня, Вячеслав ОлександровичПавлюченко, Олена СтаніславівнаДочинець, Інга ВікторівнаБондар, Наталія Петрівна2019-02-152019-02-152017Патент на корисну модель № 115247, МПК A21D 13/06 (2017.01); A23L 33/16 (2016.01). Cклад бісквітного напівфабрикату / Комарницький Р. В., Губеня В. О., Павлюченко О. С., Дочинець І. В., Бондар Н. П. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201610572 ; заяв. 19.10.2016 ; опубл. 10.04.2017, Бюл. № 7 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28802Склад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць.uk-UKбісквітний напівфабрикатпорошок зі шкаралупи курячих яєцькокосова стружкаbiscuit semi-finished productchicken egg powdercoconut chipsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)Other