Кузьмін, Олег ВолодимировичФіліппова, Альона ЮріївнаІскандарова, Ірина РоманівнаБережна, Тетяна Олегівна2022-09-082022-09-082020Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства / O. В. Кузьмін, А. Ю. Філіппова, І. Р. Іскандарова, Т. О. Бережна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції 19-20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – C. 219–220https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37947Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїрослинна сировинаводно-спиртові настоїантиокислювальна активністьокислювально-відновний потенціалplant raw materialswater-alcohol infusionsantioxidant activityredox potentialІнноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарстваThesis