Ґендерні проблеми у сучасному літературознавстві - Бажан, Оксана Миколаївна (My University, 2014)
В основі роботи лежить дослідження творчості Марка Вовчка й Ганни Барвінок під кутом ґендерного аналізу. The operation is the study of the great writers of the point of gender analysis.
Keywords: гендер; гендерний аналіз; гендерні студії; gender; gender analysis; gender studies; кафедра гуманітарних дисциплін