Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій Володимирович2017-02-152017-02-152016Дудкіна, О. О. Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв / О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI-ої Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. - Київ : НУБіП України, 2016. – С. 182-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24816Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.uk-UKповерхнево активні речовиниsurface active agentsгарячі солодкі стравиhot sweet dishesфонданfondantцеліакіяceliac diseaseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційні підходи в створенні гарячих солодких стравOther