Технологічні особливості виготовлення нових виробів, смажених у фритюрі, на вдосконалених апаратах типу АП-600 та АЖЗП-М - Грищенко, І. М.; Кравчук, Наталія Миколаївна; Юліна, А. І. (My University, 1996)
Розширення асортименту та вдосконалення технології виробів,смажених у фритюрі на автоматах типу АП-600 АЖЗП-М. Increase of assortment and improvement of production technology, fried in fritture in the automat type AP-600 AJZP-M.
Keywords: заморожування; frosting; вологість; humidity; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу