Грищенко, І. М.Кравчук, Наталія МиколаївнаЮліна, А. І.2014-03-172014-03-171996Грищенко, І. М. Технологічні особливості виготовлення нових виробів, смажених у фритюрі, на вдосконалених апаратах типу АП-600 та АЖЗП-М / І. М. Грищенко, Н. М. Кравчук, А. І. Юліна // Розвиток масового харчування готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин : збірник наукових праць. – 1996. – С. 90-94https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13144Розширення асортименту та вдосконалення технології виробів,смажених у фритюрі на автоматах типу АП-600 АЖЗП-М. Increase of assortment and improvement of production technology, fried in fritture in the automat type AP-600 AJZP-M.uk-UKзаморожуванняfrostingавтоматичне виробництвоautomatic мanufacturingвологістьhumidityкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуТехнологічні особливості виготовлення нових виробів, смажених у фритюрі, на вдосконалених апаратах типу АП-600 та АЖЗП-МArticle