Світенко, Марія Миколаївна2023-04-172023-04-172023Світенко, М. М. Проект цеху стабілізації столових червоних виноматеріалів проти різних видів помутнінь потужністю 50 тис. дал на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Миколаївна Світенко ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 56 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40185otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноматеріалипомутніннястабілізаціябентоніттанінжелатинсірчистий ангідридобробкаоброблені виноматеріалиПроект цеху стабілізації столових червоних виноматеріалів проти різних видів помутнінь потужністю 50 тис. дал на рікOther