Олійничук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичІващенко, І.Вітряк, Олександр ПетровичЯрославський, О.2012-06-212012-06-211996Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів / С. Т. Олійнічук, Л. В. Левандовський, І. Іващенко та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 11. - С. 24-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1737Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.otherбардаbardспиртзернозамісмелясне суслокомплексна технологіяalcoholbatchmelyasne wortgrainscomplex technologyДвопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджівArticle