Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів - Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Іващенко, І.; Вітряк, Олександр Петрович; Ярославський, О. (My University, 1996)
Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.

The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.
Keywords: барда; bard; спирт; зерно; заміс; мелясне сусло; комплексна технологія; alcohol; batch; melyasne wort; grains; complex technology