Лявинець, Георгій МихайловичГубеня, Вячеслав ОлександровичАрсеньєва, Лариса Юріївна2012-02-082012-02-082011Губеня, В. О. Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації харчових процесів : ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрантів, аспірантів : тези доповідей. - 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/202Досліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів. Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products.uk-UKфортифікація хлібобулочних виробівфортифіковані хлібобулочні виробифортифіковані залізом хлібобулочні виробихлібобулочні вироби антианемічного призначенняфортифікація залізомлактат залізасульфат залізаfortification of bakery productfortified bakery productiron-fortified bakery productsantianemic bakery productsiron fortificationferrous lactateferrous sulphateкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПорівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняThesis