Кузьмін, Олег ВолодимировичБілоусов, Дмитро ЮрійовичЛівар, Ольга Віталіївна2017-05-182017-05-182016Кузьмін, О. В. Окисно-відновний потенціал як один з показників оцінки антиоксидантної здатності харчових продуктів / О. В. Кузьмін, Д. Ю. Білоусов, О. В. Лівар // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 30-31 травня 2016 р. - Кривий Ріг : ФОП Чернявський Д.О., 2016. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25309Вивчення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини. Study of the antioxidant ability of water-alcohol extracts from plant materials.uk-UKрослинна сировинаplant materialsантиоксидантantioxidantкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОкисно-відновний потенціал як один з показників оцінки антиоксидантної здатності харчових продуктівOther