Догойда, Владислав Миколайович2023-04-182023-04-182023Догойда, В. М. Удосконалення системи НАССР виробництва коктейлю молочного зі злаками на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Миколайович Догойда ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2023. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40214otherкафедра експертизи харчових продуктівсистема управління безпечністюНАССРкоктейль молочний зі злакамитехнологія виробництва коктейлів зі злакамиУдосконалення системи НАССР виробництва коктейлю молочного зі злаками на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» за ДСТУ ISO 22000:2019Other