Кудіна, Вікторія Володимирівна2022-10-132022-10-132022Кудіна, В. В. Проект цеху переробки винограду для виготовлення шампанських виноматеріалів з урахуванням особливостей Одеського регіону потужністю 1.5 тис тон за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Володимирівна Кудіна ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2022. – 56 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38169otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградтеруарподрібненняпресуванняосвітленнядріжджібродіннясульфітаціяшампанський виноматеріалОдеський регіонПроект цеху переробки винограду для виготовлення шампанських виноматеріалів з урахуванням особливостей Одеського регіону потужністю 1.5 тис тон за сезонOther