Резервний VHF- канал зв‘язку для підвищення якості обслуговування пасажирів на автобусних маршрутах Чернігівщини - Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2012)
Описана методика експериментального дослідження можливості створення радіопокриття ділянок регіону, не покритих мережею існуючого стільникового зв'язку. Описано експериментальне доведення можливості побудови запропонованої системи УКХ-зв’язку. Тhe described technique of a pilot study of possibility of creation of a radio covering of sites of the region which hasn't been covered with a network of existing cellular communication. The experimental proof of possibility of creation of the offered system of VHF -communication is described.
Keywords: транспортний засіб; водій; міжміські пасажирські перевезення; vehicle; driver; long-distance passenger traffic; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.