Петрина, Алла БогданівнаТимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2012-06-132012-06-132010Петрина, А. Б. Нове у технологіях спредів з наповнювачами / А. Б. Петрина, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 2 (66). - С. 32 – 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1399У даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.In this article modern technologies of spread are analysed and is offered to introduce in the milk fatty base the products of wild plant processing, i.e. oilcake, and oil from the Silybum spotted.otherспредшрот та олія з плодів розторопші плямистоїжирнокислотний складSpreadoilcake and oil from the Silybum spottedfatty acids compositionкафедра технології молока і молочних продуктівНове у технологіях спредів з наповнювачамиArticle