Нове у технологіях спредів з наповнювачами - Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2010)
У даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.

In this article modern technologies of spread are analysed and is offered to introduce in the milk fatty base the products of wild plant processing, i.e. oilcake, and oil from the Silybum spotted.
Keywords: спред; шрот та олія з плодів розторопші плямистої; жирнокислотний склад; Spread; oilcake and oil from the Silybum spotted; fatty acids composition; кафедра технології молока і молочних продуктів