Петлицька, Лілія ЮріївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-242019-04-242019Петлицька, Л. Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону /Л. Петлицька , А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29119Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення. The final result is the creation of cakes for health purposes.кекскондитерська промисловістьборошно сочевицішрот насіння льонуcakeconfectionery industrylentil flourswirling of flax seedкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льонуThesis