Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону - Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2019)
Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення. The final result is the creation of cakes for health purposes.
Keywords: кекс; кондитерська промисловість; борошно сочевиці; шрот насіння льону; cake; confectionery industry; lentil flour; swirling of flax seed; кафедра технології оздоровчих продуктів