Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван Федорович2018-07-022018-07-022015Стрельченко, Л. В. Кінетика процесу конвективно-терморадіаційного сушіння білкових комбінацій / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Тези міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-селекціонера, Басовського Миколи Захаровича, 10–11 червня 2015 р. - Біла Церква : Білоцерківський національний аграрний університет 2015. - С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27792Згідно з теорією збалансованого харчування основним завданням є збагачення продукту білком. Саме тому завданням даної роботи була розробка функціональної харчової білкової композиції тваринного і рослинного походження, що дозволить розширити асортимент, збагатити м'ясопродукти білком, оптимізувати функціонально-технологічні показники готових виробів. According to the theory of balanced nutrition, the main task is to enrich the product with protein. That is why the task of this work was the development of a functional dietary protein composition of animal and plant origin, which will expand the range, enrich the meat products of the protein, optimize the functional and technological characteristics of the finished products.сушінняконвективно-терморадіаційний методбілкові композиціїБелкотонсоєві білки І і ІІdryingconvective thermo-radiation methodprotein compositionsBelcotonesoy proteins I and IIкафедра процесів і апаратів харчових виробництвКінетика процесу конвективно-терморадіаційного сушіння білкових комбінаційThesis