Кафедра обліку і аудиту Національного університету харчових технологій - Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 2003)
В статті викладено історію становлення та розвитку кафедри обліку і аудиту Національного Університету Харчових Технологій. Автор розкриває форми підготовки фахівців вищої кваліфікації з спеціальності «Облік і аудит», склад професорсько-викладацького персоналу кафедри. Матеріали статті свідчать, що колектив випускової кафедри велику увагу приділяє підготовці навчально-методичного забезпечення профільних кафедральних дисциплін. Підручники і навчальні посібники з грифом МОН України, розроблені викладачами кафедри. Важливим моментом, який відмічається в статті, є використання в навчальному процесі підготовки фахівців з обліку і аудиту сучасних інформаційних систем і технологій. The article outlined the history of the formation and development of accounting and auditing of the National University of Food Technologies. The author reveals the forms of training highly qualified specialists in the specialty "Accounting and Auditing", the composition of the teaching staff of the department. The article suggests that the team graduating department pays great attention to the preparation of the teaching of core departmental courses. Textbooks and teaching aids approved by Ministry of Education of Ukraine, designed by the lecturer. The important point, which is marked in this article are the educational use of training in accounting and auditing of modern information systems and technologies.
Keywords: колектив; освітньо-кваліфікаційні рівні; навчальна робота; методична робота; підручники; навчальні посібники; educational and skill levels; job training; methodical work; textbooks; teaching aids; кафедра обліку і аудиту