Роль цінової конкурентної стратегії підприємства у формуванні конкурентних переваг - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2014)
Розглядається роль та значення цінової конкурентної стратегії у досягненні конкурентних переваг підприємства. The role and importance of price competitive strategy in achieving the competitive benefits of company are examined.
Keywords: цінова стратегія; конкурентні переваги; формування цінової стратегії; price strategy; competitive advantages; formation of price strategy; кафедра маркетингу