Павлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія ПетрівнаБукша, Марина Анатоліївна2021-03-102021-03-102020Павлюченко, О. С. Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, М. А. Букша // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 квітня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 50–51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32851У публікації розкрито можливості використання рослинної сировини для виробництві панкейків з метою розширити асортименту безглютенової і безлактозної продукції. The publication discusses the possibilities of using vegetable raw material for the production of pancakes in order to extend the range of gluten-free and lactose-free products.otherпанкейкибезглютенова продукціяpancakesgluten-free productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарстваThesis