Чугаєва, Наталія Юріївна2016-09-222016-09-222016Чугаєва, Н. Ю. Психологія формування позитивних харчових звичок як чинник професійного становлення студента / Н. Ю. Чугаєва // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24149Давньогрецький вислів «Mens sana in corpore sano» («У здоровому тілі здоровий дух») не втрачає актуальності і у наш час. Дійсно, всебічно розвинені студенти можуть стати кваліфікованими фахівцями а, отже, необхідне формування позитивних харчових звичок на науково-психологічній основі. Greek expression «Mens sana in corpore sano» ( «In a healthy body healthy mind") does not lose relevance today. Indeed, fully developed, students can become qualified experts and therefore required the formation of positive eating habits for scientific and psychological basis.uk-UKкафедра гуманітарних дисциплінхарчові звичкипрофесійне становлення студентаздоровий спосіб життяfood habitsprofessional development of studenthealthy lifestyleПсихологія формування позитивних харчових звичок як чинник професійного становлення студентаOther