Труш, Юлія Леонідівна2013-09-062013-09-062012Труш, Ю. Л. Створення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукції / Ю. Л. Труш // Наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - 2012. - № 3. - С. 107-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9565Для комплексного вирішення проблем підвищення якості продукції, пропонується застосовувати комплексної цільової програми. Ця програма лежить в основі програмно – цільового методу планування та застосовується для вирішення великих багатоцільових проблем, що мають комплексний характер, до яких відноситься і проблема підвищення якості продукції. An integrated targeted program is considered in order to fully solve the issue of product quality improvement. This program underlies program-targeted method of planning and is used to solve a range of multi-purpose problems of complex nature which are related to the issue of product quality improvement.якістьякість продукціїпідприємствохлібопекарська галузьпоказникивнутрішні факториефективністьqualityquality of productsenterprisebakery sectorindexesinternal factorsefficiencyкафедра економіки і праваСтворення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукціїThesis