Створення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукції - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2012)
Для комплексного вирішення проблем підвищення якості продукції, пропонується застосовувати комплексної цільової програми. Ця програма лежить в основі програмно – цільового методу планування та застосовується для вирішення великих багатоцільових проблем, що мають комплексний характер, до яких відноситься і проблема підвищення якості продукції. An integrated targeted program is considered in order to fully solve the issue of product quality improvement. This program underlies program-targeted method of planning and is used to solve a range of multi-purpose problems of complex nature which are related to the issue of product quality improvement.
Keywords: якість; якість продукції; підприємство; хлібопекарська галузь; показники; внутрішні фактори; ефективність; quality; quality of products; enterprise; bakery sector; indexes; internal factors; efficiency; кафедра економіки і права