Багатокритеріальний синтез комбінованої стохастичної системи взаємозв'язаного регулювання технологічних параметрів - Копилова, Людмила Олександрівна; Бурляй, Ігор Юрійович; Балюта, Сергій Миколайович (My University, 2014)
Для забезпечення підвищених вимог до кінцевої продукції при побудові системи управління технологічними параметрами необхідно враховувати наявність взаємного впливу між локальними системами регулювання. В системі взаємозв'язаного регулювання технологічних параметрів необхідно одночасно мінімізувати декілька показників якості, що характеризують відхилення показників якості продукту від їх заданих значень, тому вихідна задача є багатокритеріальною. To ensure increased requirements to the final product in the construction systems of technological parameters should be considered at mutual influence between the local systems of regulation. In the System interconnected adjusting process parameters must simultaneously minimize some quality indicators that characterize the deviation indicators product quality from their preset values, so the original problem is multiobjective.
Keywords: стохастична система; системами регулювання; багатокритеріальний синтез; stochastic systems; regulation; multicriteria synthesis; кафедра електропостачання і енергоменеджменту