Кутас, Олена Олександрівна2014-06-232014-06-232014Кутас, О. О. Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки / О. О. Кутас // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали Х-ї (Ювілейної) Міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 130-річчю НУХТ, Київ, 23-24 травня 2014 р.: тези доп. – К.: НУХТ, 2014. – С. 132-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15421Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, зокрема ринку яловичини і продуктів її переробки, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку. The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, in particular market of beef and products of its processing, on development of which a situation at the national market has a great impact.uk-UKринок яловичинивиробництво яловичиникон’юнктура ринкуагропромисловий комплексbeef marketproduction of beef competitionmarket situationsagricultureкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості формування ринку яловичини та продуктів її переробкиThesis