Механізм для відрізання та прикочування стрічки (Деклараційний патент на корисну модель № 26941) - Костін, Володимир Борисович; Пархоменко, Інна Вікторівна (My University, 2007)
Механізм для відрізання та прикочування стрічки, який складається з напрямних, роликів на підпружинених тягах, ножа та приводу.. A mechanism for cutting and compacting the tape consists of guides, rollers on the spring-loaded rods, a cutter and a drive.
Keywords: стрічка; ролики; механізм для відрізання; roller; the mechanism for cutting tape; knife drive; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки