Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаПрибильський, Віталій Леонідович2013-01-162013-01-162012https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5406Спосіб виробництва квасу, який включає приготування квасного сусла, розмішування, охолодження, внесення закваски, зброджування, охолодження, відстоювання, видалення осаду, фасування, який відрізняється тим, що сусло готують на основі нативної або відновленої молочної сироватки, а після видалення осаду додатково включають внесення харчових волокон в кількості 1-3 %. Method of kvass, which includes cooking kvass wort, stirring, cooling, making yeast, fermentation, cooling, sedimentation, sediment removal, filling, which is characterized in that the wort is prepared on the basis of native or restored whey, and after removal of sediment further include making dietary fiber in an amount of 1-3%.концентрат квасного суслаkvass wort concentrateзакваскаyeastхарчові волокнаdietary fiberмолочна сироваткаwheyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва квасу (Патент на корисну модель № 73848)Other