Дробот, Віра Іванівна2013-03-222013-03-222005Дробот, В. І. Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Хлебопродукты 2005: тезисы докладов V Международной научно-практической конференции, 14–16 сент. 2005 г. – Одесса, 2005. – С. 60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7021У тезах дається короткий опис закордонного досвіду шляхів підвищення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна. Описано результати досліджень щодо застосування ферментних препаратів іноземного виробництва. Особлива увага приділяється необхідності застосування нетрадиційної сировини в хлібопеченні. The thesis provides a brief description of how to improve the baking properties of wheat flour. The results of studies on the use of enzymatic agents of foreign production were described. Highlights the need to use non-conventional raw materials in baking.otherсуха пшенична клейковинаферментні препаратиполікомпонентні хлібопекарські сумішіdry wheat glutenenzymatic agentsbakery mixкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЯкість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробівThesis