Земелько, Марія ЛеонідівнаКондратенко, О. С.Черваков, Олег ВікторовичМанк, Валерій Веніамінович2014-11-072014-11-072014Дослідження впливу модифікованих жирів на властивості шоколадних мас / М. Л. Земелько, О. С. Кондратенко, О. В. Черваков, В. В. Манк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 316.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18070В усі часи для виготовлення шоколаду какао-масло було основним компонентом і його якості приділяли достатньо багато уваги. At all times, for the manufacture of chocolate cocoa butter was the main component and its quality have paid a lot of attention.otherшоколадна масакакао-масломодифіковані жириchocolatecocoa buttermodified fatsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження впливу модифікованих жирів на властивості шоколадних масOther