Похибки ультразвукового інтерференційного рівнеміра на стоячій хвилі в системі нормалізації молока в ємностях та методи їх усунення - Рішан, Олександр Йосипович (My University, 2012)
Заявлені результати досліджень про скорочення додаткової похибки ультразвукової вимірювач рівня перешкод на стоячій хвилі в автоматичній системі нормування молока, яке реалізується значно підвищити точність вимірювання рівня. The Stated results of the studies on reductions of additional inaccuracy ultrasonic interference meter level on standing wave in automatic system of the normalizations milk, which is realized greatly raise accuracy of the measurements level.
Keywords: дослідження; похибка; молоко; research; error; milk; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка