Коломієць, Наталія СергіївнаГащук, Олександра Ізидорівна2014-06-182014-06-182014Гащук, О. І. Функціональні харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення для дітей шкільного віку / Н. С. Коломієць, О. І. Гащук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 457-458.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15313Наведено, що регулярне вживання продуктів оздоровчо-профілактичного харчування компенсує дефіцит біологічно активних компонентів, знижує ризик різноманітних захворювань. Given that regular use of health-care products food compensates deficiency of bioactive components reduces the risk of various diseases.uk-UKфункціональні продуктихарчуваннярецептурим’ясо птиціfunctional foodsfoodrecipespoultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФункціональні харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення для дітей шкільного віку