Литвиненко, Ярослав ВасильовичЛитвиненко, Тамара Євгенівна2014-02-272014-02-272013Литвиненко, Я. В. Напрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в Україні / Я. В. Литвиненко, Т. Є. Литвиненко // Економіка ринкових відносин. – 2013. – № 12. – С. 50-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12857Проведено дослідження проблем, що постають перед підприємствами готельно-ресторанного господарства в умовах кризи, розглянуті питання створення конкурентоспроможних підприємств, які здатні надавати споживачам конкурентоздатні послуги та продукцію, яку вони виробляють. Researches of problems which are faced by enterprises of hotel and restaurant industry in crisis are done, the issues of creation of competitive enterprises, which are able to provide consumers with competitive services and products that they produce are considered.uk-UKзаклади готельно-ресторанного господарстваestablishments of hotel and restaurant businessконкурентоспроможність підприємстваcompetitiveness of enterpriseчинники впливуfactors of influenceнапрямки розвиткуdevelopment directionsНапрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в УкраїніArticle