Копильцев, Дмитро ВітальйовичМаксюк, Єлизавета ВалеріївнаРоздобудько, Борис ВалерійовичХіврич, Борис Іванович2018-07-042018-07-042018Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфіду / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, Д. В. Копильцев, Є. В. Максюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 268.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27840Метою роботи є дослідження утворення речовин, які можуть впливати на синтез попередників диметилсульфіду в солоді.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваакумуляція зернасвіжопророслий солоддиметилсульфідаккумуляция зернасвежепророслый солоддиметилсульфидaccumulation of grainfresh-cut maltdimethyl sulfiЗбагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфідуThesis