Скорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-272012-06-272006Скорченко, Т. А. Сучасні тенденції виробництва молочних консервів / Т. А. Скорченко // Молочное дело. — 2006. — № 5 (42). — С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1929Наведено особливості технології згущеного молока з фруктозою. Розглянуті рецептурні інгредієнти та сучасний асортимент сухих молочних консервів.Given the features of technology condensed milk with fructose. Considered recipe ingredients and modern range of dry milk cans.otherзгущене молоко з фруктозоюcondensed milk with fructoseстабілізаторибарвникисухі молочні продуктисухі десертні сумішіstabilizersdyesdry milk productsdry dessert mixesСучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)Article