Житнецький, Ігор ВолодимировичЯровий, Володимир ЛеонідовичТаран, Віталій Михайлович2012-01-312012-01-312005Житнецький, І. В. Визначення проникності та селективності мембран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої / І. В. Житнецький, В. Л. Яровий, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. - С. 176-177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/148Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевоїу воді. Визначено основні характеристики проникність і селективність) мікрофільтраційних мембран і залежність цифхарактеристик від часу при концентруванні розчину ефірної олії м 'яти перцевоїу воді.The results of the research process microfiltration solution efirnoyi'oliyim'yaty pertsevoyiu water. The main characteristics! permeability and selectivity) microfiltrative tsyfharakterystyk membranes and the dependence on time at a solution concentration of essential oil m 'five pertsevoyiu water.otherмікрофільтраціяпроникністьселективністьконцентруваннядинамічна мембранаmicrofiltrationpermeabilityselectivityselectivitydynamic membraneкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВизначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої