Гойко, Ірина ЮріївнаПрищепа, Марія Борисівна2014-06-102014-06-102014Гойко, Ірина. Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру / Ірина Гойко, Марія Прищепа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 49-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14912Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломо- лочного сиру є доцільним, оскільки вони є джерелом біологічно цінних компонентів. The use of fennel, wild garlic, basil in production kyslomo-lochnoho cheese is appropriate because they are a source of biologically valuable components.uk-UKхлорофіловмісна сировинакисломолочний сирhlorofіlovmіsna sirovinacurdкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сируOther