Хоменко, Олеся МихайлівнаГащук, Олександра Ізидорівна2013-06-042013-06-042013Хоменко, О. М. Розширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання / О. М. Хоменко, О. І. Гащук // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2013. – С. 227–228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8148У статті наведено результати досліджень удосконалення технології січених напівфабрикатів та доцільність використання курячого м’яса механічного дообвалювання і введення в рецептуру рослинної сировини. In article results of researches on improvement of technologies chopped semi-finished products, appropriateness of chicken meat to mechanical deboning and introduction into the recipe vegetable raw material.otherм'ясо-рослинні напівфабрикатим'ясо птиці механічної до обвалюваннярослинна сировинаmeat and vegetable semi-finished productspoultry meat to mechanical deboningplant raw materialкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту мясо-рослинних напівфабрикатів на основі курячого м’яса механічного дообвалювання