Українець, Анатолій ІвановичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаПотапенко, Сергій ІвановичЧумакова, Олена ВолодимирівнаМукоїд, Роман Миколайович2012-12-182012-12-182007Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі / А. І. Українець, Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд та ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 9(34). - С. 14-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4574Розроблено доцільніші технологічні режими солодорощення вівса з урахуванням вологості, температури і терміну пророщування. Встановлено, що на втрати сухих речовин при пророщуванні вівса найбільше впливає температура. The more expedient regimes for malt growing in oats, considering humidity, temperature, and growing terms, were developed. There was confirmed that temperature takes the most significant influence on losses of dry substances in oats sprouting.otherовессолодсолодорощеннятемпературавологістьцукриамінний азотколіркислотністьoatmaltmaltingtemperaturehumiditysugaramine nitrogencoloracidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасахараПро оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузіArticle