Шубенко, Анна НазарівнаМелетьєв, Анатолій Євгенович2016-06-172016-06-172000Шубенко, А. Н. Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива / А. Н. Шубенко, А. Є. Мелетьєв // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23652Досліджено зразки перспективних сортів ячменю для використання у пивоваріння. The samples of promising barley varieties for use in brewing.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваячміньпивоварінняплівчастістьbarleybrewingplivchastistПідбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пиваThesis