Порівняльний аналіз динаміки нещасних випадків зі смертельними наслідками на підприємствах цукрової та вугільної галузей - Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій Валерійович (My University, 2018)
У статті наведений порівняльний аналіз динаміки нещасних випадків, в тому числі зі смертельними наслідками, на підприємствах цукрової та вугільної галузей. Розглянуті причини виникнення виробничого травматизму та настання нещасних випадків на цих підприємствах. На підставі наведеного порівняльного аналізу зроблено висновки про неповний статистичний облік загального травматизму в Україні та недостатній аналіз причин травматизму. The article gives a comparative analysis of the dynamics of accidents, including those with lethal outcomes at the enterprises of the sugar and coal industries. The reasons of occurrence of industrial traumatism and approach of accidents at these enterprises are considered. On the basis of the above comparative analysis, conclusions were drawn on the traumatism in Ukraine and insufficient analysis of the causes of injuries.
Keywords: безпека праці; динаміка виробничого травматизму та нещасних випадків; порівняльний аналіз; стан справ; safety working conditions; dynamics of injuries and occupational accidents; comparative analysis; state of affairs