Аналіз та перспективи розвитку туристично- рекреаційної галузі Львівщини - Мурак, Оксана Юріївна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2015)
На сучасному етапі туризм набуває не просто масового характеру, а стає однією з провідних галузей світового господарства. Кожна країна, регіон, місто намагаються пропагувати та популяризувати свою туристичну привабливість. At this stage, tourism becomes not just massive, and is one of the leading sectors of the world economy. Each country, region, city trying to promote and sell your tourist attraction.
Keywords: туризм; Львівщина; розвиток туристично- рекреаційної галузі; tourism; development of tourism and recreation industry; Lviv; кафедра готельно-ресторанної справи