Застосування цукровмісної сировини в пивоварінні - Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Кислюк, Андрій Вікторович; Воробйова, Оксана Володимирівна; Таволжан, Алла Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія Василівна (My University, 2006)
Застосування замінників традиційного солоду у виробництві пива обумовлено необхідністю розширення асортименту, а також дає можливість зниження витрат на сировину. Але перероблення несолоджених зернопродуктів має ряд обмежень: потребує додаткових витрат на ферментні препарати,ускладнює технологічні процеси.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; зернові екстракти; тростинний та буряковий цукор; мальтозна патока; зерновые экстракты; тростниковый и свекольный сахар; свекловичная патока; grain extract; cane and beet sugar; maltose syrup