Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаКислюк, Андрій ВікторовичВоробйова, Оксана ВолодимирівнаТаволжан, Алла ІванівнаМелетьєв, Анатолій ЄвгеновичПроценко, Лідія Василівна2016-06-102016-06-102006Застосування цукровмісної сировини у пивоварінні / С. І. Воронцова, А. В. Кислюк, О. І. Воробйова та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006.- Ч. 2. – С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23519Застосування замінників традиційного солоду у виробництві пива обумовлено необхідністю розширення асортименту, а також дає можливість зниження витрат на сировину. Але перероблення несолоджених зернопродуктів має ряд обмежень: потребує додаткових витрат на ферментні препарати,ускладнює технологічні процеси.uk-UKкафедра фізики та професійної безпекизернові екстрактитростинний та буряковий цукормальтозна патоказерновые экстрактытростниковый и свекольный сахарсвекловичная патокаgrain extractcane and beet sugarmaltose syrupЗастосування цукровмісної сировини в пивоварінніThesis