Лимонна кислота у сиропах із цикорію - Попова, Інна Вадимівна; Слива, Юлія Володимирівна (My University, 2011)
Визначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.

The optimum parameters of hydrolysis chicory raw citric acid with safe conservation in the final product the maximum amount of valuable mineral and organic components chicory.
Keywords: гідроліз; hydrolysis; інулін; фруктани; цикорій; олігосахариди; редукувальні речовини; лимонна кислота; лимонна кислота; inulin; fruktany; chicory; oligosaccharides; reduce substances; citric acid; кафедра харчової хімії