Попова, Інна ВадимівнаСлива, Юлія Володимирівна2012-09-182012-09-182011Попова, І. В. Лимонна кислота у сиропах із цикорію / І. В. Попова, Ю. В. Слива // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 9. - С. 36 - 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2671Визначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.The optimum parameters of hydrolysis chicory raw citric acid with safe conservation in the final product the maximum amount of valuable mineral and organic components chicory.otherгідролізhydrolysisінулінфруктаницикорійолігосахаридиредукувальні речовинилимонна кислоталимонна кислотаinulinfruktanychicoryoligosaccharidesreduce substancescitric acidкафедра харчової хіміїЛимонна кислота у сиропах із цикоріюArticle