Бланк, Олександр Владиславович2024-07-042024-07-042024Бланк, О. В. Порівняльний аналіз методів багатостадійного охолодження яловичини: аспекти ефективності та якості охолодження : кваліфікаційна робота ... магістра : 142 Енергетичне машинобудування / Бланк Олександр Владиславович ; наук. керівник Максим Михайлович Масліков. – Київ, 2024. – 116 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43866ukхолодильні технологіїяловичинадвофазне заморожуваннязаморожування м’яса в блокахшвидкоморозильних апаратівхолодоагентморозилкикафедра теплоенергетики та холодильної технікиПорівняльний аналіз методів багатостадійного охолодження яловичини: аспекти ефективності та якості охолодженняOther