Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів - Халайджі, Вероніка Валеріївна (My University, 2011)
Дисертацію присвячено створенню наукової бази проектування і вдосконалення обладнання для групового пакування харчових продуктів. Thesis is devoted to the creation and design of scientific bases improvement of equipment for food packing group products.
Keywords: пакувальна одиниця; групова упаковка; пакувальна машина; функціональний модуль; теорія графів; мережна циклограма; синхронограма; раціональні параметри; харчові продукти; packing unit; group package; packing machine; function module; graph theory; network sequence diagram; sinhronogramma; rational parameters; foods