Федоренко, Ольга ВалеріївнаНауменко, Ксенія Андріївна2016-09-302016-09-302016Федоренко, О. В. Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях / О. В. Федоренко, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24282Підсолоджувачі є групою харчових добавок, які використовуються для надання солодкого смаку харчовим продуктам і є альтернативою цукру. Існують натуральні та синтетичні підсолоджувачі. Sweeteners are a group of food additives that are used to provide the sweet taste of foods and is an alternative to sugar. There are natural and synthetic sweeteners.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівпідсолоджувачібезалкогольні напоївиявлення підсолоджувачівsweetenerssoft drinksidentify sweetenersСпособи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напояхOther