Кузьмін, Олег ВолодимировичКравчук, Надія МиколаївнаШиш, Наталія ІгорівнаРешетник, Софія РусланівнаГаврильченко, Поліна МихайлівнаРоманюта, Андрій Вікторович2022-02-072022-02-072019Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Н. М. Кравчук, Н. І. Шиш, С. Р. Решетник, П. М. Гаврильченко, А. В. Романюта // Інтернаука. – 2019. – № 10 (72). – С. 39–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37054Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.otherкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКомплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарстваArticle