Коваленко, Валерія ОлександрівнаСтахурська, Лілія ВацлавівнаКоваль, Ольга Володимирівна2017-05-182017-05-182017Коваленко, В. О. Використання соєвого борошна в якості білкового збагачувача напівфабрикату «Профітролі»/ В. О. Коваленко, Л. В. Стахурська, О. В. Коваль // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 27-28 квітня 2017 р. - К. :НУБіП, 2017. - С. 242-243.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25315Наведені результати розробки напівфабрикату «Профітролі» збагаченого білками соєвого борошна. The results of the development of semi-finished "Profiteroles" enriched soy protein flour.uk-UKбілкова нестачанезамінні амінокислотиprotein shortageessential amino acidsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання соєвого борошна в якості білкового збагачувача напівфабрикату «Профітролі»Other